showcase

понедељак, 09 новембар 2020 13:34

Дечја ликовна радионица ''Музејски експонат - уметнички доживљај'' у Музеју "21.октобар"

09.11.2020.г

Крагујевац

У оквиру традиционалне манифестације ''Доста су свету једне Шумарице'', Спомен - парк ''Крагујевачки октобaр'', поред литерарног и ликовног конкурса за ученике основних и средњих школа, организују се и три радионице за ученике крагујевачких школа.

Манифестација се одржава под покровитељством Министарства културе и информисања и Града Крагујевца.

И ове године је традиционално 7. новембра, организована је још једна дечја, овога пута ликовна радионица ''Музејски експонат - уметнички доживљај'', на којој су учествовали ученици 1/4 ОШ ''21. октобар''. Модератор је била учитељица, Зорица Кузмановић, која је ученике усмеравала и охрабривала да у раду користе различите технике и материјале. Наши годинама мали, али талентовани уметници су се прво упознали са музејском поставком, а затим урадили за њихов узраст изузетне радове. Запамтите ова имена, можда их у будућности често слушати: Елена Обрадовић, Тара Огњановић, Ирина Сердар, Калина Радуловић, Видан Илић, Хана Огњановић, Димитрије Остојић

Посетиоци у то могу и сами да се увере, јер ће ученички радови бити изложени од 10. новембра до краја краја децембра у Музеју ''21. октобар''.

КОНКУРС- АРТиЈА 03. Међународно бијенале уметности

ZNAK i LOGOTIP srpski 01JPG

Виртуална тура

mali baner 06

222

посета1

055 flajer i poster